Lijst van producten per merk GUCCI

Houdt u van luxe geuren die tegelijkertijd elitair en extravagant zijn? Dan zullen de parfums van Gucci u sowieso in vervoering brengen! Of het nu voor zaken is of voor een diner bij kaarslicht: met een parfum van het Italiaanse luxemerk zult u een onweerstaanbare indruk nalaten. Bestel nu online bij Galeria Inno!

Het Italisaanse designermerk Gucci is één van de meest prestigieuze modemerken in de wereld. Of het nu bij de Oscars is in Hollywood, bij het Bal van de Opera in Wenen of bij belangrijke zakelijke bijeenkomsten in bestuurskamers van de internationale metropolen: de exclusieve creaties van het Florentijnse hautecouturemerk vindt u overal waar succesvolle, stijlbewuste en gesofisticeerde mensen elkaar ontmoeten. Maar wie of wat schuilt er achter de naam? Hoe wordt de merknaam uitgesproken? Waarom is het Italiaanse luxelabel zelfs onder sterren zo populair? Hoe zit de mode ? Waarom zijn de producten zo duur? En: hoe weet u of het een echte Gucci Original is?

Het sprookjesachtige succesverhaal van het wereldmerk begon in 1921, toen de Italiaanse meesterzadelmaker Guccio Gucci in Florence een kleine werkplaats voor lederwaren oprichtte. Veel van de lederen creaties werden geïnspireerd door de paardensport en zagen er sportief en stijlvol uit. Trouwens: zelfs vandaag de dag staat de naam voor deze karakteristieke stijl.

 

Of het gaat om prêt-à-porter-mode, zonnebrillen, tassen, horloges en sieraden: Gucci is een unieke mix van een traditioneel "Made in Italy"-vakmanschap en de hedendaagse glamour. Ook op vlak van kunst is het visionaire bedrijf actief: voor het negentigste bedrijfsjubileum werd er een gelijknamig Gucci-museum geopend in Florence, waar kunstliefhebbers uit de hele wereld beroemde kunstenaars en hun werken konden bewonderen.

Zelfs de parfums van Gucci worden beschouwd als kostbare kleine kunstwerken die niet alleen de neus, maar alle zintuigen bekoren. Van legendarische klassiekers voor mannen tot bloemige parfums voor vrouwen uit de Flora Garden Collection: een Gucci- parfum geeft u een onweerstaanbaar aura van luxe.

Gucci Bamboo Eau De Parfum Spray 15ml
€ 42,99

De geur begint fris en eindigt met warme geurnoten. Oranjebloesem komt samen met peer en citrusachtige noten van mandarijn en bergamot in de top.

Gucci Bamboo Eau De Parfum Spray 50ml
€ 66,50

De geur begint fris en eindigt met warme geurnoten. Oranjebloesem komt samen met peer en citrusachtige noten van mandarijn en bergamot in de top.

Gucci Bloom Acqua Di Fiori Eau de Toilette 100 ml
€ 83,49

Gucci Bloom Acqua Di Flori is een bloemige geur die in de lente van 2018 voor het eerst gelanceerd werd, en werd ontwikkeld door welbekend parfumeur Alberto Morillas onder leiding van Alessandro Michele. Acqua Di Flori belooft een levendigere, energieke en frisse variant van de originele Gucci Bloom.

Gucci Guilty Eau Eau De Toilette Spray 50ml
€ 59,50

Gucci Guilty Eau werd gelanceerd in 2015. De geur heeft een minimalistische samenstelling van bijzondere geurnoten.

Gucci Rush Eau De Toilette Spray 50ml
€ 68,75

De topper Gucci Rush is gelanceerd in 1999 en was daarmee de tweede geur voor vrouwen van het luxe modehuis.

Gucci Premiere Eau De Parfum Spray 50ml
€ 67,99

Gucci Premiere Eau De Parfum.Gucci onderscheidt zich al een lange tijd als het merk van succes voor de meest stijlvolle individuen in de wereld.


Gucci Rush Eau De Toilette Spray 30ml
€ 49,99

De topper Gucci Rush is gelanceerd in 1999 en was daarmee de tweede geur voor vrouwen van het luxe modehuis.

Gucci Guilty Pour Homme Eau De Toilette Spray 90ml
€ 72,60

Gucci Guilty pour Homme is een moderne herinterpretatie van een robuuste en bittere mannengeur. 

Gucci Guilty Homme Eau De Toilette Spray 30ml
€ 49,50

Gucci Guilty Pour Homme is ontworpen voor mannen die weten wat ze willen. Mannen die zich onderscheiden door hun persoonlijkheid en hun uiterlijk.